Через несколько месяцев в худшем случаи сайт будет закрыт, в лучшем случае будет перенесен на другой хостинг либо открыт новый на другом хостинге!
По важным вопросам пишите в facebook.

• Страница 1 из 1
  • 1
Як вибрати надійну СЕС для дому?
nekagaxut069Дата: Вторник, 20.05.2025, 11:48 | № 1
0

Ранг:
Человек

Награды:
0

Давно думаю про перехід на сонячну енергію. Але зараз на ринку купа пропозицій і не завжди зрозуміло, де якісно, а де — просто реклама. Хто реально встановлював — підкажіть, де ви вирішили сонячну електростанцію купити, і чи задоволені результатом?
exuhecefek80Дата: Вторник, 20.05.2025, 11:52 | № 2
0

Ранг:
Человек

Награды:
0

У мене була та сама ситуація: хотів перейти на автономне живлення, але не знав, кому довіритися. Перечитав відгуки, поговорив із кількома компаніями — і в підсумку вирішив сонячну електростанцію купити через UniSolar. Вони одразу підійшли серйозно: прорахували варіанти, пояснили відмінності між обладнанням, показали вже реалізовані проєкти. Встановлення пройшло швидко, без затримок, все змонтовано дуже якісно. Найбільше мене вразила не лише економія, а й відчуття незалежності — особливо під час перебоїв зі світлом. Раджу тим, хто хоче реальний результат без зайвих ризиків.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Survival Horror zone © 2011-2025 Украина. Все права защищены. Копирование дизайна сайта строго запрещено Администрацией! Использование материалов сайта возможно только с письменного разрешения администрации. Администрация данного сайта не несёт ответственности за весь материал, который у нас опубликован. Все торговые марки, знаки, названия принадлежат их законным владельцам. Политика конфиденциальности | Обратная связь | Sitemap | Sitemap-forum | Хостинг от uCoz